Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

 

Bezoek ons ook op Facebook

 

Deel met vrienden

Donderdag 23/11/2017

 

Sofie

 

From Ella to Bacharach

 

Inkom : 15 euro 

 

 

 

 

Sofie is een eerlijke artieste met een grenzeloze creativiteit en de "just right" stemkleur bij elke mood. Met haar uitgebreide stembereik slaagt ze erin elk nummer op een gevoelige en persoonlijke manier te brengen. Haar samenwerking met o.m. jazzlegende Toots Thielemans en soullegende Bobby Womack bewijzen haar exceptionele klasse. Sofie brengt ons vanavond "from Ella to Bacharach" waarin ze met veel uitstraling en haar unieke stem verschillende Jazz klassiekers in eigentijdse arrangementen interpreteert. Voor dit optreden laat ze zich omringen door topmuzikanten als Hervé Martens op piano, Hendrik Vanattenhoven op contrabas en Pim Drost op drums.

 

Sofie Verbruggen (zang)

Hervé Martens (piano)

Hendrik Vanattenhoven (contrabas)

Pim Drost (drums)

 

 

Aanvang concert: 20:30u

Donderdag 14/12/2017

The Bonnie Blues feat. Jan De Smet

van Slowfox tot Calypso

 

Inkom: €12

 

 

The Bonnie Blues is een akoestisch trio dat weerklinkt zoals het interbellum in een café-chantant of een bluesjoint in de Louisiaanse bayou. De Andrew Sisters of de Mills Brothers, maar dan intiem, rauw en af en toe ondeugend. The Bonnie Blues beschikken over een fantastisch en origineel repertoire dat iedereen aan het swingen, lachen en huilen kan brengen. Nele Paelinck, Laura Van den Heede en Juno Kerstens zingen alle drie en begeleiden zichzelf op viool, gitaar en contrabas. Ze brengen bekende en onbekende liedjes in de stijl van de jaren '20 tot '50 van slowfox tot calypso, van bolero tot barbershop ragtime. Voor deze sessie bij Ripspiqué worden ze vergezeld door meesterartiest Jan De Smet die uiteraard geen introductie meer behoeft. Een buitengewoon interessante combinatie denkt u niet ?

 

Nele Paelinck (zang en viool)

Laura Van den Heede (zang en gitaar)

Juno Kerstens (zang en contrabas)

Jan De Smet (zang, accordeon en ukelele)

 

Aanvang concert: 20:30u

 

 

Donderdag 18/01/2018

 

Neonerd

 

Vlaamse Kleinkunstpop

 

Inkom : €12

 

 

Wanneer we het woord "neonerd" opzoeken in the urban dictionary resulteert dit op de volgende definitie ; "New Millennial wave of qualified enthusiasts excessively interested in a subject or activity that is regarded as too technical or scientific, the very essence of what it is to be cool in the modern age". En "cool" is het zeker want de band NeoNerd is een eigenwijs en pretentieloos Vlaams akoestisch Kleinkunstproject van duivel-doet-al Kevin Van Staeyen (zang, viool, mandoline, gitaar) die zich voor de gelegenheid omringt met andere virtuoze neonerds Paul Zegers (drums) en Michael Trompeneers (piano, contrabas). Je mag je verwachten aan een kleurrijke mengelmoes van verrassende composities, eigentijdse jazzversies van bekende film- en televisiescores, aangevuld met kruidige improvisaties, geplukt op het moment zelf. Muziek voor nerds en schone vrouwen die weten dat nerds de beste partners zijn.

 

Kevin Van Staeyen (zang, viool, mandoline en gitaar)

Paul Zegers (piano en contrabas)

Michael Trompeneers (drums)

 

Aanvang Concert: 20:30u

 

Locatie, reserveringen & Kassa:

Alle concerten, behalve indien specifiek anders vermeld, vinden plaats in de zaal van café 't Goed Voorbeeld te Lier en starten om 20:30.

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€ tenzij anders vermeld.  Zie praktische info