Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ripspiqué presenteert

 

Ma 14/05/2018

Tuba Skinny

 

 

Za 19/05/2018

Ripspiqué Algemene kennisquiz

 

 

Do 7/06/ 2018

 

Ialma

 

 

 

Bezoek ons ook op Facebook

 

Deel met vrienden

Maandag 14/05/2018

Tuba Skinny  (U.S.A.)

New Orleans Jazz, Blues, Spirituals en Ragtime

 

Ripspiqué is uitermate vereerd de sensationele Amerikaanse New Orleans band, Tuba Skinny, aan jullie te kunnen voorstellen. Voor ons een muzikale droom waar we nog steeds van versteld staan dat we hen van de straten van New Orleans hebben kunnen wegplukken. Tuba Skinny is opgericht in 2009 en is gestaag geëvolueerd van een losse verzameling straatmuzikanten tot een solide ensemble dat zich toelegt op het brengen van het traditionele geluid van New Orleans naar een publiek over de hele wereld. Met een breed scala aan muzikale invloeden - van spirituals tot melancholische blues, van ragtime tot traditionele jazz - roept hun geluid het rijke muzikale erfgoed op van hun thuis in New Orleans. De band heeft een trouwe aanhang opgebouwd dankzij hun kenmerkende geluid, hun toewijding om lang verloren liedjes nieuw leven in te blazen en hun exuberante live optredens.

 

Erika Lewis (zang)  -  Shaye Cohn (cornet)  -  Barnabus Jones (trombone)

Craig Flory (clarinet)  -  Jason Lawrence (6-string banjo)  -  Greg Sherman (gitaar)

Todd Burdick (tuba)  -  Robin Rapuzzi (washboard)

 

Inkom: €15

 

Aanvang concert: 21:00u

 

Donderdag 07/06/2018

Ialma

Camino - Volksliederen uit Galicië ( Noord Spanje)

  

 

  

IALMA is een groep bestaande uit vier betoverende “cantareiras” die al meer dan 20 jaar de liederen van hun geboorteregio Galicië (Noord-Spanje) zingen. Vanuit Brussel houden Natalia, Verónica, Eva en Marisol voortdurend contact met hun regio van herkomst. Met hun nieuwe album ‘Camiño’ slaagt Ialma er wéér in om het muzikaal cultureel erfgoed uit Galicië een nieuwe impuls te geven. Met de Belgische muzikanten Quentin Dujardin (gitaar) en Didier Laloy (accordeon) hebben deze vier Spaanse zangeressen een prachtig metaforisch album gecreëerd waarmee ze een brug slaan tussen Santiago de Compostela en het kosmopolitische Brussel.

Marisol Poloma: Zang 

Veronica Codesal: Zang

Eva Fernadez: Zang

Natalia Codesal: Zang

Quintin Dugardin: Gitaar

Didier Laloy: Accordeon

 

Inkom: €18

 

Aanvang concert: 20:30u

 

Locatie, reserveringen & Kassa:

Alle concerten, behalve indien specifiek anders vermeld, vinden plaats in de zaal van café 't Goed Voorbeeld te Lier en starten om 20:30.

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€ tenzij anders vermeld.  Zie praktische info